Miley Cyrus Blogg - Sveriges största blogg om Miley Cyrus, här uppdateras du med bilder och videos varje dag!ny musik på gång?
PUBLICERAD DEN || LÄMNA EN KOMMENTAR(0)

I torsdags började Miley långsamt radera sina bilder och videor på Instagram och under fredagen var alla bilder och videor raderade. Efter att ha raderat allting gjorde hon även sin profilbild svart på Instagram, Twitter och Facebook och hennes hemsida är även den helt svart. Förhoppningsvis betyder det att det är något nytt på gång, kanske ny musik då hon har lagt upp en hel del bilder från olika studios. Det är många nyhetssidor som har skrivit om detta och många fans använder hashtaggen "#MileyIsComing" på sociala medier!
 Kommentera

Din E-mail publiceras ej.


Välkommen till Mileyraycyrus.se, Sveriges största sida när det kommer till uppdateringar om världsartisten och skådespelaren Miley Ray Cyrus. Här kommer du att hitta allt från bilder, videos till musikfiler och intervjuer och extremt mycket mer!

Designen är endast tillfällig och är designad för att supporta Mileys nya EP She Is Coming som släpptes i slutet av Maj 2019!

2014-2019  BANGERZ
  Typ: Album
  Släpptes: Oktober 2013
  VIA: RCA
  BANGERZ TOUR
  Typ: Världsturne
  Start datum: Februari 2014
  Status: Avslutad  DEAD PETZ
  Typ: Album
  Släpptes: Augusti 2015
  VIA: Frisläppt
  YOUNGER NOW
  Typ: Album
  Släpptes: September 2017
  Format: Digital Download  NOTHING BREAKS LIKE A HEART
  Typ: Singel
  Släpptes: November 2018
  Format: Digital Download


  SHE IS COMING
  Typ: EP
  Släpptes: Maj 2019
  Format: Digital DownloadMileyraycyrus.se är EJ länkat eller kopplat med Miley Cyrus hon själv, hennes team eller hennes familj. Detta är endast en fansite driven utav fans. Alla bilder och information som vi publicerar är från andra källor eller fanbloggar.Har du frågor eller vill införa ett samarbete? Vänliga mejla oss på mileyraycyrus.se@hotmail.com :)