Miley Cyrus Blogg - Sveriges största blogg om Miley Cyrus, här uppdateras du med bilder och videos varje dag!nothing breaks like a heart
PUBLICERAD DEN || LÄMNA EN KOMMENTAR(0)

Det ryktas just nu om att Miley kommer släppa en låt i slutet av november eller början av december med Mark Ronson som heter Nothing Breaks Like A Heart. Det började med att det stod på BBCs hemsida att Miley och Mark kommer uppträda på The Graham Norton Show den 7 december men det togs sedan bort. Vad som nu verkar ha bekräftat ryktena om låten är att Mark la ut en video på sociala medier igår som visade ett krossat hjärta och en melodi spelades, här kan ni se videon. Under videon skrev han "the heartbreak era is coming….sooner than u think #featuringwho?". Miley och flera från hennes team har gillat videon på Instagram.
 
 Kommentera

Din E-mail publiceras ej.


Välkommen till Mileyraycyrus.se, Sveriges största sida när det kommer till uppdateringar om världsartisten och skådespelaren Miley Ray Cyrus. Här kommer du att hitta allt från bilder, videos till musikfiler och intervjuer och extremt mycket mer!

Designen är endast tillfällig och är designad för att supporta Mileys nya kollektion Converse X Miley Cyrus som släpptes November 2018!

2014-2018  BANGERZ
  Typ: Album
  Släpptes: Oktober 2013
  VIA: RCA
  BANGERZ TOUR
  Typ: Världsturne
  Start datum: Februari 2014
  Status: Avslutad  DEAD PETZ
  Typ: Album
  Släpptes: Augusti 2015
  VIA: Frisläppt
  DEAD PETZ TOUR
  Typ: Turne
  Start datum: November 2015
  Status: Avslutad  YOUNGER NOW
  Typ: Album
  Släpptes: September 2017
  Format: Digital Download  NOTHING BREAKS LIKE A HEART
  Typ: Singel
  Släpptes: November 2018
  Format: Digital DownloadMileyraycyrus.se är överhuvudtaget inte länkat eller kopplat med Miley hon själv, hennes team eller hennes familj. Detta är endast en fanblogg driven utav fans. Alla bilder och information som vi publicerar är från andra källor eller fanbloggar.Har du frågor eller vill införa ett samarbete? Vänliga mejla oss på mileyraycyrus.se@hotmail.com :)